fredag den 1. oktober 2010

Kærlighed er en mand, der ligger på sofaen???

Min mand og jeg har været kærester i 10 år i dag. I morges fik han en lille hjertemad og et kæmpe smækkys, inden han skulle af sted på arbejde.
Jeg har været i København hele dagen, men tænkt på ham og sendt ham søde sms'er på min tur til storstaden.

10 år... hvor blev tiden af? 

Dengang var der færre rynker, ingen fælles børn, forelskelse, usikkerhed, lejlighed i København, ingen bil, stramt maveskind, og starten på noget, som vi ikke kunne vide ville blive så stort og dejligt.
Nu er der flere rynker, to fælles børn, KÆRLIGHED, sikkerhed, hus i Næstved, bil, maveskindet er noget slapt efter at have født to store drenge, og sammen har vi hverdagen i vores lille familie.

Ja, undskyld hvis jeg bliver lidt rørstrømsk og pladderromantisk i dag, men tankerne tog lige en tur ned ad Memory Lane:)

Jeg læste en gang for mange år siden et citat af Suzanne Brøgger, og det lyder noget i retning af:
"Kærlighed er, når man kigger hen på sofaen, og han ligger der endnu, efter 16 år"
Jeg synes, det lød røvkedeligt, da jeg læste det, mens jeg var i 20'erne, men det giver mening for mig nu. Heldigvis laver han også andet end at ligge på sofaen, men jeg sender ham lige et sødt smil, som han ligger der:)

Og hvad med din mand?
Ligger han også på sofaen lige nu?
Eller er han til fest i tennisklubben?
Har du forladt ham?
Har du fundet en ny?
Eller har du ikke fundet den rette endnu?
Glæder du dig til at se din mand i morgen, når I vågner?
Eller forsvandt han den dag, han sagde, han gik ned på tanken efter smøger?
Eller er han på vej ud efter en kop te til dig - lige nu?

11 kommentarer:

 1. Et stort tillykke til jer to:))
  Det er jo lidt af en bedrif at være sammen i så mange år nu om dage. Vi har 14 års dag 14. februar og kæmper, nyder, skændes og elsker....
  Stine:)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de første 10 år:-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt rørstrømshed her på bloggen, det skal da ikke undskyldes.
  Min mand og jeg har været sammen i snart 19 år! Når jeg skriver det lyder det helt vildt, for jeg er jo slet ikke så gammel at det lyder realistisk - altså inde i mit hoved (i real life er jeg faktisk snart 43). De fleste dage elsker jeg ham og indimellem syntes jeg har er en bøf jeg ikke har bestilt ;-) Men ind i mellem er det også godt med surprice-mad der udfordre en.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke Puk :-) Jeg har ingen mand på sofa , faktisk har jeg slet ingen. Jeg trives ikke i tosomhed har jeg forlængst erkendt.
  God lørdag :-)

  SvarSlet
 5. TILLYKKE - blev varm om hjertet af dit fine indlæg....

  Det er vildt - jeg er 39 år - har været sammen med min mand i 21 år, gift på 15. år - og har to store drenge på 5 og 8 år. Når jeg ser på ungerne, vores forældre og alle de grå hår og små rynker, der efterhånden pibler frem hos os,- kan jeg godt se at tiden er gået...men vi lever livet som det nu byder sig med ups and downs,- kampe og glæder...og indtil videre er tiden fløjet afsted...:-))

  SvarSlet
 6. Tillykke til jer, godt gået...Jeg har kendt min dejlige mand siden vi begge var børn og vi har holdt sammen siden...noget i retning af 40 år...

  SvarSlet
 7. Lige nu er han ude i haven og giver havemøblerne olie inden de skal stilles væk for vinteren :-) Og vores dejlige søn underholder ham imens.
  Senere på dagen er jeg sikker på at de begge ligger på sofaen og ja, det er kærlighed :-)

  Tillykke med de 10 år.

  SvarSlet
 8. Hei. Så fint innlegg, til lykke med de 10 år. Bare til orientering så ligger også norske menn på soffaen...hi,hi...ha en fin helg. Wilhelmines

  SvarSlet
 9. Tillykke! Kærlighed er stort, og det er fantastisk med en tur ned ad "Memory Lane" og sammenligne før og nu. Her er det noget med at kigge 18 år bagud, hvor jeg tog min kæreste i hånden og vi har holdt ved lige siden! 18 skønne år med grin, bryllup, børn, familier, hus, fester, morgenhår og hverdag... Vi tager det hele med og nyder hinanden i fulde drag!
  God søndag til dig og !

  SvarSlet
 10. ...Ja, og din søde mand, naturligvis!

  SvarSlet
 11. Tusind tak for de mange dejlige kommentarer:) Og tænkte jeg det ikke nok... 10 år var da ingenting ved siden af nogen af jeres forhold... og andre igen vælger at leve helt uden en mand. Sådan er verden heldigvis så mangfoldig.
  Kærlighed til alle!

  SvarSlet