onsdag den 18. november 2015

Jacquard-hækling

Et lille projekt, som jeg startede på i Barcelona, er jeg nu gået lidt i stå med. Sådan en idé som man har i hovedet og bare ikke kan vente med at få startet... og så har man afprøvet det, og det får lov at ligge i bunken af ufærdige ting...
Du kender det måske?

This is a small crochet project I was very eager to start. Now it's in my pile of unfinished works...

mandag den 16. november 2015

Julemarked på stationen i Sorø



Der bliver med garanti masser af julestemning og hygge, når Camilla (MyMinMy) og Café Skotte Stentoft slår dørene op for deres første julemarked på stationen i Sorø. Den gamle stationsbygning danner en fin ramme om markedet, hvor der er café og rigtig mange dygtige kunsthåndværkere med. Du kan læse mere om markedet på Facebook eller på MyMinMy-bloggen, men sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 11. december kl. 14-18 og lørdag d. 12. december kl. 10-16. 

Jeg selv deltager om fredagen, og jeg glæder mig til at være med. Jeg medbringer bl.a. disse hyggelige kits med stempel, stempelpude og manilamærker, så du selv kan lave de sødeste og mest personlige gavemærker til jul.

This year I'm participating in a Christmas Fair at Sorø Station. It's a cozy place filled with talented crafters and a lovely cafe, where you can enjoy a cup of coffee after shopping for some special and handmade gifts.
Friday December 11th from 14-18 and Saturday December 12th from 10-16.

Hope to see you there!