mandag den 13. april 2015

Min igangværende art journal

Lige nu bruger jeg en notesbog fra Ma Poesie. Den er vidunderlig, og jeg elsker at fylde den med ting, jeg holder af.

Et opslag. I år laver jeg et nyt, håndskåret stempel hver uge, og jeg samler dem i min art journal. 

Citater og søde tegninger holder altid. Blomsterne er fra en Dansk Flora-bog købt i en genbrugsbutik.

Nogle af de vigtigste ting for mig - når jeg skriver og sætter ting ind i min bog: Tynde tuscher, masking tape, klistermærker, stempler og limstift.

Jeg glæder mig sådan til nu på onsdag, hvor jeg afholder workshop i Butik Flittig. Så skal vi rigtig lave fine ting!

This is my current journal from Ma Poesie. I really like to fill it with stamps, masking tape, memories, notes, quotes and stickers. Looking so much forward to my art journal workshop in Butik Flittig Wednesday!

søndag den 5. april 2015

Art journal - en visuel dagbog

Kunne du tænke dig et kig ind i mine art journals? Så se med her!

Disse tre notesbøger er fyldt med gode minder, tegninger, breve, beskeder, billetter, tanker og ord om stort og småt. Jeg begyndte på den røde bog i maj 2013 under en rejse til Amsterdam, hvor jeg skulle besøge min penneven, Giova. Den midterste med det grafiske mønster var en gave fra min ven, Camilla. Den med den flotte tegning af mig har jeg fået af min penneven, Jane.

For mig har det ikke den store betydning, om der er linjer eller blanke sider, og bøgerne kan sagtens være billige notesbøger fra Søstrene Grene. Det vigtigste er, hvad der kommer i dem.

Jeg har en håndfuld rigtig dejlige pennevenner. Ofte kommer de fine ting, de sender til mig ind i mine art journals. På den måde får de et andet liv, end hvis de blev liggende i en kuvert i en æske.

Jeg havde længe gået og gemt på en kvittering for købet af min gamle kat, Bellis. Jeg var på vej til at smide den ud, men kunne ikke få mig selv til det. Bellis var mit første kæledyr, og hun døde på en meget tragisk måde. Her fandt jeg en løsning, der både kunne se fin ud og hjælpe mig til at gemme en åndssvag regning, der ikke er køn i sig selv, men alligevel betyder noget for mig. 

Nogle gange tænker jeg ikke så meget over indholdet - leger bare! 

Jeg finder masser af inspiration på Instagram. Her fra @meichiko 

Når der er gået et år og et nyt skal til at begynde, holder jeg af at skrive ned, hvilke gode ting, der er hændt mig i løbet af året og samtidig se frem til, hvad jeg håber, der kommer til at ske i det nye år. 

Vigtige dage i mit liv foreviges - her min og Jespers 10 års bryllupsdag.

Sommerferie giver altid ekstra tid til at være kreativ og arbejde på mine art journals.

Som det fremgår er masking tape (farvet tape af rispapir) en vigtig bestanddel af siderne i mine bøger. Det giver en dejlig farveklat og kan danne ramme om et opslag i bogen.

Jeg håber, du har nydt at kigge med i mine bøger. Hvis du kunne tænke dig selv at komme i gang med at lave art journals, kan du melde dig til min workshop onsdag d. 15. april i Butik Flittig på Vesterbro. Det koster 300 kr. og du kan læse meget mere om workshoppen her.

Since I began working with art journaling in May 2013 I've filled three notebooks with drawings, letters, quotes, memories, thoughts and words about this and that. I'm working on my fourth book now and hosting a workshop in Vesterbro, Copenhagen April 15th. 

fredag den 3. april 2015

Lækkert garn i lækker indpakning - Kit Couture

For noget tid siden modtog jeg denne æske med det blødeste Lama-garn. Garn, pinde og opskrift var pakket ind så fint, at det var den største fornøjelse at åbne pakken. Det er københavnske Kit Couture, der har specialiseret sig i at lave lækre strikke-kits, hvor du køber garn, opskrift og evt. pinde i én samlet pakke, og du kan gå i gang med dit projekt lige med det samme.

Da jeg næsten lige har lært at strikke faldt mit valg af model på "Bornholm", som er en begynder-model. Jeg har kun lige slået masker op og er i gang med ribben, men håber snart at kunne vise mere frem.

Recently I received this wonderful knit kit containing the softest Lama wool for a simple sweater. The Copenhagen based company Kit Couture designs knitting patterns and kits and their models and kits are so cool and lovely.

As I only just started knitting I chose the "Bornholm" model. I've casted on the stitches but I don't have much to show you just yet. Hopefully soon.